 
                     
                     
                         
                        Premium Fiske Anretning (4 pers.)
                    ÅBNINGSTIDER SØNDAGE/HELLIGDAGE
              - Bestilling af mere end 10 stk. smørrebrød til afhentning om søndagen eller på helligdage skal foretages senest dagen før inden kl. 12:00.
            FØDEVARER ALLERGI
              Vi bruger div. nødder, kerner, gluten og laktose mm. i vores retter. Ved fødvarer allergi kontakt venligst vores kundeservice.
            Premium Fiskeanretning indeholder:
- Hjemmelavet tunmousse med rødløg, dild, lime og kapersbær
- Delicieux' laksemousse rørt med lime og mild senneps-dild-creme og kaviar
- Varmrøget makrelfilet med et strejf af sorte peberkorn
- Delikat og krydret fiskepaté
- Gode håndpillede rejer
- Stegte sild i lage med løgringe, kapersbær og dild
- Gode klassiske fiskefrikadeller
- Varmrøget Nordsø-laks med kaviar og lime
- Surt, perleløg og hjemmesyltet fennikel og rødløg
- Senneps-dild-dressing
- Hjemmelavet kold dild-sauce
- Grov remoulade
- Citronbåde

- Stock: In Stock
369,00
                 699,00
                            Valgmuligheder
| Friskbagt fra bageri ? | Price | Available Quantity | Info | Antal: | 
| Rustik ciabattabrød langtidshævet lys | +39,00 |  | ||
| Rustik ciabattabrød langtidshævet mørk | +39,00 |  | ||
| Stor hjemmebagte Focaccia brød med soltørrede tomater, oliven og friske rosmarin (5-6 prs.) | +79,00 |  | ||
| Hjemmebagte Focaccia brød med soltørrede tomater, oliven og friske rosmarin (3-4 prs.) | +59,00 |  | ||
| Stor Gilleleje mørkt rugbrød med god og fyldig smag, bagt med poppede durumkerner | +57,00 |  | 
          Tags:
                      Premium Fiske Anretning
                              
                   
           
                               
                               
                               
            
            
           
            
            
           
            
                                           
                          
           
            
                                           
                          
           
            
                                           
                          
           
            
                                           
                          
           
            
                                           
                          
          